Varför Earth Hour är så viktigt

Dags att bli lite allvarlig då då.
Ikväll är det som säkert alla vet Earth Hour som är ett projket gjort av WWF (Världsnaturfonden). Det är ett mycket bra projekt tycker jag och framförallt väldigt stort eftersom att de ber hela världen att släcka byggnader och hem i en hel timme. Förra gången något sådant här skedde var det i tio minuter man skulle hålla släckt tror jag? Jag har även för mig att Sverige inte lyckades så bra den gången. Dock hoppas jag på det idag.
Varför det är så viktigt att ta Earth Hour på allvar är för att det är en chans för den lilla människan att påverka. Visar svenska folket ja, vi kan faktiskt släcka vårt hem i en timme, visar vi politikerna att vi bryr oss. Vi visar att vi är redo att få igång miljödiskussionerna på allvar. Earth Hour kommer även vid en väldigt bra tidpunkt då det snart ska hållas en kongress i Köpenhamn gällande just miljöfrågor. Resultatet av Earth Hour kommer säkert tas upp för att se hur mycket människor runt om i världen egentligen bryr sig.

Gör som jag ska göra ikväll - släck ljuset i en timme. Jag menar, vi är människor, vi har levt utan elektricitet förr. Det går!Mörker kan vara mysigt

Kommentera mera
Postat av: pelle

Jag tycker det är så synd att det måste bli ett jäkla jippo innan folk släcker onödiga lampor.

2009-03-28 @ 11:30:33
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Eva Guillén

ja mörker är mys :) håller med pelle, det är synd att man inte släcker efter sig när man går ur rum som inte används...... det skulle inte behövas en massa jippo men visst, hjälper det så kanske! :)Hur är din lördag idag? :)

2009-03-28 @ 18:25:25
URL: http://www.evaguillen.com
Postat av: camila

Fin blogg --------> komentera eller fråga något www.caamiila.blogg.se

2009-03-28 @ 23:17:48
URL: http://caamiila.blogg.se/
Postat av: pelle

true! vad händer idag, söndag då?

2009-03-29 @ 12:51:48
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Cityprincess

tack :)asså igårkväll tror jag att alla insåg hur mysigt det kan bli med levande ljus och utan datorer o tvapparater för ett ögonblick. oftare earth hour säger jag! en timme är ju ingenting, men vi vinner så otroligt på det.

2009-03-29 @ 14:59:50
URL: http://ninakartal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fy satan, jag har svårt med allt vad svensk deckare heter. Det är alltid ett "good cop - bad cop"-tema i alla de rullarna, skitstörigt.men smaken är som baken - hårig!

2009-03-30 @ 10:45:27
Postat av: Anonym

Hoppas du har en underbar eftermiddag :)

2009-03-30 @ 16:54:16
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
Postat av: s

ja visst är de fina och miljövänliga:) det står i inlägget vart man köper dom:) allt bra med dej? kram

2009-03-30 @ 17:00:30
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0