Festkväll

Hej hej hallå
Här kommer en liten uppdatering, en väldigt sen uppdatering. Men vem har tid att sitta vid datorn och skriva blogginlägg när det är så fint väder ute?
Nu sitter jag hemma hos Hanell, hon är inne i duschen nu. Snart kommer Jessica så ska vi börja grilla och fixa till oss. Sen bär det av till förfesten. Efter det ska vi ta oss in till stan och in på KAOS, ett uteställe några tjejer hyrt och bjudit in folk till. Kommer bli en nice kväll =)

HA DE BRAAAA

Längtan efter ruset

ikväll pimplar jag bacardi
nånstans jag inte minns
fyller tomrum med alkohol
låtsats att du inte finns
jag söker efter ruset
i natten med min vän
vi litar på alkoholen
i hopp om lycka igen
men som vanligt efter natten
jag försvinner bort
och undrar gång på gång varför lyckan
alltid är så kort?

Tåget bokat

Nej men HEJ

Usch vad veckan har känts jobbig, värst av allt har varit de tidiga morgnar man helt glömt bort under lovet. Något som däremot piggat upp min dag är att jag och Sanna beställt tågbiljetterna till borlänge idag!!!!!!!!!! Vi ska ju till Peace and Love festivalen där i juni :D
Imorgon ska vi förhoppningsvis beställa festivalbiljetterna också, faaaaaaaaaaan vad jag längtar :DBjuder på festivalbild ifrån förra året, siesta!

Loppmarknad för hela slanten

Glad påsk får jag väl säga eftersom jag inte gjort något påskinlägg än. Jaja, jag vet att jag ärseg på att uppdatera, men det är för att jag inte orkar sätta mig vid datorn helt enkelt. Orkar inte ens slå på den. Sparar på el gör jag ju, det är väl bra?

Något annat som är bra är loppmarknader. Där har jag varit idag, med min morsa. Vi säljer :) Det är riktigt jävla roligt. Folk är glada och jag blir så lycklig inombords när folk går och kollar på ens saker, vrider och vänder på dem och prutar med en femma eller en tia. Det är mysigt. Sen är loppmarknader så bra för ens ekonomi och miljön också. Tänk vad alla som säljer tjänar, och alla som köper sparar. Sen behöver ju den som köper inte köpa nya grejer, om den nu köper begagnat från en loppmarknad. Skitbra eller hur?
By the way tjänade jag 700 spänn på allt skräp vi sålde idag ;)
Böcker är hjärnans barn

Jag önskar jag var en sådan som hade mer tid och ork till att läsa böcker. För jag älskar böcker egentligen, jag älskar att se hur någon annan sätter ihop ord och bokstäver till meningar som ger ett sammanhang. Hur någon målar upp en bild med hjälp av ord och skapar fantasier i ens huvud. För jag älskar att läsa, egentligen, men önskar jag var en sådan som hade mer tid och ork.

Sofia Rapp Johansson. Hittade henne på Aftonbladet, där har jag i alla fall tid att läsa, konstigt nog. Hon är en jävligt stark tjej som gått igenom mycket när hon var liten. Våldtäckter, misshandel och ett hem fyllt av droger. Jag tycker sådana människor är intressanta, eftersom att jag inte kan relatera till dem. Hon har i alla fall gett ut två självbiografier tror jag. Hon gav även ut en diktsamling för ett tag sen som heter Silverfisken. Jag hittade en blogg som skrivit ett utdrag ur Silverfisken. Det var det vackraste och det hemskaste jag läst.

Jag ska nog börja ta mig tid att läsa igen. Köpa böcker, läsa, lära sig, fantisera, drömma sig bort. Det stärker även mitt egna skrivande. Vad har jag att förlora?

En hjälp i vårtider

Precis som många andra lider även jag av rinnig näsa, rinniga ögon och irriterad hals såhär i vårtider. Pollen, hö och björk är de vanligaste typerna vi allergimänniskor reagerar på. Så därför tänkte jag ge mina tre bästa tips på mediciner som kan hjälpa dig i dessa jobbiga tider :)
Två av produkterna måste en läkare skriva ut åt dig, men det kan vara bra att gå till en en läkare och föreslå egna läkemedel som du hört talas om.Nasonex: Nässpray som är jättebra när näsan börjar rinna. Jag har provat tusen olika nässpary, denna är den enda som hjälper mot min näs ai alla fall. Måste ordineras ut av doktor.
Aerius: Tablett som ska tas 1-2 ggr dagligen, men man märker effekt väldigt snabbt. Aerius är ett antiallergiskt läkemedel som hjälper dig att hålla koll på dina allergiska reaktioner som; nysningar, rinnande eller kliande näsa. Måste ordineras ut av doktor.
Acura: Denna produkt är en sugtablett med god smak, hjälper direkt. Jag tar en sådan en gång om dagen och den hjälper mig vid allergiska besvär i näsa och ögon. Denna produkt kan du köpa direkt på apoteket.

Ett leende
Idag bjuder jag på en bild med ett vackert leende, bara för att det är en sådan härlig dag och första dagen på mitt påsklov! Har varit lite deprimerad de senaste dagarna, till och från, sådär som alla har det ibland. Men idag känns saker och ting bra. Har bestämt mig för att ha en riktig fixar-dag idag, typ städa, sortera grejer, sy ihop hål i kläder som man inte pallat, gräva lite i mitt grönskasland med mera.
Ha en för jävla bra måndag!

Yäää

Heeeej och välkommen till en alldeles för senad uppdatering. Men bättre sent än aldrig, eller?
Sitter för tillfället hos Andreas och dricker päronjuice. Snart ska vi käka pärer med lingonsylt och äta glass på balkongen. Det är för övriigt sjukt varmt idag, så varmt att man kunde gå utan jacka och i shorts... då är det hett.


Och just det. Igår tog jag och Gina en grillkväll hemma hos mig. Grillade sparris, majskolvar, grönsaker och kött (sojakorv till mig då) och bakade potatis i ugn till det. Gott som fan! Sen fick vi den galna idén att vi skulle dra in till stan och försöka komma in på något ställe. Både hon och jag fylelr ju tyvärr inte 18 fören i november, det suger som fan. Men men, kvällen blev som den blev och jag hamnade i bråk med en vakt. Min stämpel VAR faktiskt äkta... jävla gubbe

RSS 2.0