Jeansvästen


Snart skjutsar mamma mig till staden så ska vi lämna kameran på lagning och köpa skor :D Weho!






Såhär såg jag ut idag då. Visst först inte om jag vågade ha jeans väst eftersom jag läst/hört att det är bruna västar i tyg som gäller. Men ja, jag orkade inte bry mig.

Väst: H&M
Vit t-tröja: Åhlens
Jeans: Gina Tricot
Klocka: Ur & Penn

Hagel


Ah vilken tur jag hade som tog mopeden i morse (även om jag brukar cykla till bussen). För nu när jag skulle hem ösregnade det + haglade. Ingen höjdare att cykla då.
Idag var det skola, lång dag dessutom och visst är det tufft att gå i ny klass. Jag känner nästan ingen, de andra känner redan varandra och ja... jag saknar min gamla klass väldigt mycket!

Fortfarande ingen intresserad av att få se lite bilder på kläder jag vill sälja/ge bort?





Fin va? Made by My

Till salu?


Vet ni vad jag kom på?
Hur mycket kläder jag har som jag inte vill ha längre! Kanske någon annan vill ha dem/köpa dem?
Jag har både en massa "vanliga" kläder som kommer från Vero moda, H&M o.s.v... Sen har jag även lite märkeskläder, bland annat från Tiger och Denim.
Men innan jag lägger tid på detta måste jag veta om någon är intresserad.

Kommentera eller mejla mig; [email protected]





Bland annat denna tubtop klänning i storlek S vill jag bli av med.


Bara två år kvar...


Jag överlevde dagen!
Jag har hamnat i en tjejklass, en ganska liten klass också. Så det känns skönt. Ska ändå satsa på skolan nu i tvåan (säger man inte det varje år?) så vilken klass jag går i kvittar just nu känns det som. Fast visst saknar jag min fina gamla klass där jag känner alla väl nu. Snyft... Men men sånt är livet.

Jag skulle lämnat min kamera på lagning idag ju men pallade inte, ville bara hem efter den lååånga timmen i skolan.




Ser ni twiggy?
Till detta hade jag ett par vanliga jeans från crocker som jag fyndade på rean i somras. Tröjan är från Carlings :)



Back to Basics


Idag börjar skolan igen och det känns skönt faktiskt, att få komma in i sina vanliga rutiner igen. Men det pirrar lite i magen inför idag, ska nämligen börja ny klass IGEN eftersom jag valde att byta till samhälle/ekonomi istället för att gå kvar i min gamla klass. Så det är som att börja ettan igen, nästan...

Klockan är snart tjugo över nio och jag ska börja klura ut vilka kläder jag ska ha. Som tur är börjar vi elva idag, samling i aulan först sen ska vi väl gå till våra klassrum. Förhoppningsvis blir det inga lektioner idag men det tror jag inte.
Slänger upp dagens kläder sen, ciao.





Söderport, here I come!


Solsken i skåne = shorts


Snart drar jag och cykeln till tågstationen och möter Hanna sen bär det av till staden.
Ja och som sagt så är ju kameran sönder (snyft) och jag ska lämna den på lagning imorn. Men så länge får det bli webcam bilder eller mobilbilder, vilket betyder inte lika bra kvalité. Men det får duga så länge.




Tshirt med tryck: Åhlens
Shorts: Gamla som gatan
Väska: Loppis för fem kronor, det kallar jag billigt
Läderarmband: Åhlens



Fejk läder armband för typ 70 spänn, perfekt.




Höja min röst!

Innan jag glömmer det måste jag nämna en JÄTTEBRA blogg jag nyss hittade. Jag var inne på bloggportalen.se och sökte på bloggar inom miljö. Det kom upp EN jag tyckte verkade bra, sjukt va?
Jag ska också börja höja min röst lite om miljön, måste bara komma igång först. Många tycker ju miljö är urtråkigt och läser hellre en blogg om mode och hårprodukter (som är en stor del varför vi har växthuseffekten)

Läs hennes blogg; http://miljomedveten.bloggagratis.se/




 
Jag äter t.ex inte kött för miljöns skull!




Sko och jacka shopping, det värsta jag vet


Idag har de flesta som jag känner börjat skolan HAHA åt dom. Jag börjar imorgon. Så idag ska jag och min vän Hanna in till staden och försöka shoppa lite billigt (plånboken tryter som alltid)
Har lite nya plagg tills skolstarten som jag köpt i sommar men hade varit kul med ett par nya skor, shorts och kanske en jacka? Fast jag är skitdålig på att köpa både skor och jackor, kan aldrig bestämma mig!

Myspys kläder på My





Riktig mys outfit ikväll.

Tröjan: Gammal goding från H&M jag fått av Andreas
Capribyxor i tyg: Också H&M
Hade jag köpt capribyxorna idag hade jag nog köpt en liten pösigasre variant, det är slappt. Men till tjocketröjan är det snyggast med ett par tajta byxor tycker jag. Fast egentligen är det skitsamma eftersom jag bara går hemma med det :)





Visst är den härlig?




Smaklöst


Jag är ofta på aftonbladet.se och kollar runt, vem pallar gå och köpa en tidning varje dag? Nej, internet är bra. Och varje gång jag kollar där blir jag alltid förbannad på någon nyhet; Tjejer som blir våldtagna, presidenter som skiter i miljön i sitt land, krig och sådant vi alla stör oss på.
Jag kollade runt nu och såg något väldigt smaklöst. En KVINNA har skrivit en sexbok, till män och för män. Den handlar om hur du enklast och billigast köper sex i Thailand. Den ger också tips hur du får tag i de unga tjejerna, till bästa pris förstås.
Denna boken säljs nere i Thailand till män som åker dit för att få sig ett knull. Och visst, det är också otroligt smaklöst av männen, men jag blev så chockad över att en kvinna skrivit denna bok.
Vilken sida står hon på egentligen? Jävligt oetiskt, faktiskt.


" Ett Disneyland för vuxna, fast ridningen är bättre" - beskriver författarinnan.



Rödvin? Nej tack

Min väska luktar vin, min neccesär luktar vin, mina kläder jag hade i väskan luktar och är täckta av vin... och värst av allt; min kamera är FULL med vin. Jag lovar. Det är vin inuti den vilket betyder att den inte funkar.

Som sagt så var jag ju på malmöfestivalen i fredags (hade inte kameran vatt sönder hade jag lagt in lite roliga bilder) och det var skojj ända frams till vi kom in i malmö runt elva. Vi hade förfestat i en lägenhet utanför malmö först, sen åkte vi in och jag hittade inte min plånbok = KAOS.
Sen kände jag att min väska var blöt och förstod, även om jag var ganska kalas, att mitt rödvin läckt ut i väskan. Då blev det verkligen kaos. Så min malmöfestival blev ganska kortvarig eftersom jag tog tåget hem vid tolv.
Som tur var hade jag bara glömt kvar plånboken hos personen vi förfestade hos, så den får jag tillbaka. Men min kamera? Den är nog paj. Vi ska lämna in den på lagning men undra vad mamma säger när de på OnOff säger " Ja, och problemet var att den var full med rödvin "

....


Den enda bild jag tog med mobilen. Här ser ni en full o glad My med blingbling.





Dagens/Kvällens kläder







Partyoutfiten då, ser nästan lite 80-tal ut med svarta strumpbyxor och glansig jacka men jag gillar det!

Jacka: Sandelins
Tubklänning: Indiska (egentligen ska det nog vara en kjol)
Halsband: H&M
Strumbyxor: H&M

Och till detta ska jag ha trätofflor och en icapåse. HIIHIII



Bortaplan ikväll


Klockan är 08.59 och jag är vaken! Och även om jag hade velat sova vidare måste jag börja fixa mig nu för klockan tolv går mitt tåg mot Malmö. För idag börjar ju malmöfestivalen! WEHO!
Ska dit med Hanna, Sara, Natalie och hennes syster som jag inte träffat innan men det ska nog bli skojj.
På tal om skojj så ringde Hanna mig igår för att meddela all dricka de ska ha med sig, och jävlar vad de har laddat upp haha. Själv blir det inte lika mycket drickande eftersom jag ska hem sen inatt medan de ska sova där. Jag gillar att komma hem efter en festkväll, sova i min egen säng och vakna på morgonen av att morsan stekt ägg till frukost eller något.
Sen imorn ska jag även iväg på kräftskiva verkar det som, hos Jessica (nu blev det många namn) och där kommer det väl supas också antar jag, men vet ni vad? När man börjar skolan på tisdag då får man supa satan helgen innan :D
Särskilt när man börjar tvåan också...



 

Dagens outfit

 

Såklart slänger jag upp en dagens outfit (populärt ju)
Vad ska jag matcha för skor till detta då? Hm...
Eller just det, skit samma, jag ska ju inte gå ut.



 


Tagen med min webcam eftersom kameran tillfälligt ligger på laddning



Vitt linne: Åhlens
Puma shorts: Gamla som gatan från någonstans?
Sockar: Typ tre par för 100 på någon marknad kanske




Välkommen till min nya blogg!


Jag hade tänkt ut och gå idag, för att kompensera allt mitt innesittande. Men det regnar, så jag sitter inne lite till.


Ehm...
Välkommna då ja. Till mig. Och nej, birch menas inte med "nästan ordet bitch" utan det betyder Björk på engelska. Jag slog upp det en dag och tyckte om ordet, visste inte att det hette så. Och eftersom jag heter Björk i efternamn, kan det ju inte passa bättre?

RSS 2.0